Undervisning

Undervisning

Jeg har erfaring med at undervise i en række forskellige temaer, og du er velkommen til at henvende dig for at høre, om jeg kan tilrettelægge en undervisningsdag eller et undervisningsforløb til jeres ønsker.

Eksempler på titler fra tidligere workshops og undervisningsdage/-forløb:

At arbejde med unge – kultursensitiv terapi på et narrativt grundlag

Kollegial supervision – hvordan gør vi det? (forløb med fokus på udvikling af kollegiale supervisionsformer og -metoder tilpasset den enkelte gruppe).

Støttepædagogen som konsulent. Teoretiske vinkler og praktiske redskaber.

Familieplejekonsulent – men hvad vil det egentlig sige? Vinkler på samarbejdet med plejefamilier og professionelle samarbejdspartnere

Hverdagsliv med de unge i 2015 – om plejefamiliers samliv med unge idag

Ledetråde i samtaler med flere. (Temadage med fokus på samarbejdet og samtaler med flere parter fx familiesamtaler og parsamtaler).

Narrativ terapi møder ungdomskulturen anno 2014 – hvad står de i og hvad betyder det for vores praksis? (i samarbejde med Cand. Psych. Thilde Westmark ved Stok’s årsmøde i november 2014. Se danskstok.dk).

Narrativ terapi med unge

Narrative samtaler i teori og praksis

En smagsprøve på narrativ terapi

Narrative perspektiver på arbejdet med traumatiserede børn og familier

Med psykologien på arbejde – arbejdspsykologi i teori og praksis

Nu skal vi alle være konsulenter – men hvordan? Konsulentfærdigheder i praksis. (Temadage og forløb med fokus på udvikling af konsulentfærdigheder hos forskellige fagpersoner fx pædagoger, psykologer, familieplejekonsulenter, socialerådgivere m.fl.).

Kommende workshops

I efteråret 2017 afholder jeg i Inpraxis (www.inpraxis.dk) sammen med Thilde Westmark, Cand. Psych. workshoppen: At arbejde med unge – kultursensitiv terapi med et narrativt fundament